Kribkeswandelroutes Bocholtz & Simpelveld

Simpelveld Bezoek website

Kribkeswandelroutes Bocholtz & Simpelveld

Kribkeswandelroutes Bocholtz & Simpelveld Bocholtz, Orsbach (D) enSimpelveld 0455440198
In Bocholtz, Simpelveld en het Duitse buurdorpje Orsbach worden honderden kribkes en kerststalletjes voor het raam gezet. Inwoners stellen hun privé kerstbeelden tentoon op hun eigen venster- banken, nisjes, open huiskamers, portieken en tuinen of naast de voordeuren. Buurtverenigingen versieren straten. Ook in de etalages, horecazaken, kerken en kapelletjes zijn kerstgroepen te bezichtigen. Op bepaalde dagen en tijdstippen worden 'levende' kribbes opgevoerd.

Er staan diverse wensbomen voor het ophangen van kerstwensen. Het is een leuke en gepaste kerstactiviteit om samen met het gezin, vrienden, bedrijf of vereniging te doen. Wandel en geniet wanneer en zolang past. Voor alle leeftijden. Heel leuk om met kinderen te doen in de kerstvakantie. Er zijn kribkeswandelroutes samengesteld in diverse afstanden. Deze zijn gratis te downloaden en uit te printen vanaf half december via de website. Tip: tijdens de avonduren extra sfeervol!

Data 22-12-2017 t/m 5-1-2018
Bocholtz, Orsbach (D) en, Simpelveld

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen