Kribkeswandelingen Bocholtz, Simpelveld en Orsbach (D)

Simpelveld Bezoek website

Kribkeswandelingen Bocholtz, Simpelveld en Orsbach (D)

Kribkeswandelingen Bocholtz, Simpelveld en Orsbach (D) Diverse locaties in Bocholtz enSimpelveld Naar de website
In Bocholtz en Simpelveld worden honderden kribkes en kerststalletjes voor het raam gezet. Inwoners stellen privé kerstbeelden tentoon op hun vensterbanken, nisjes, open huiskamers, portieken en tuinen of naast de voordeuren. Buurtverenigingen versieren straten. Ook in de winkeletalages, horecazaken, kerken en kapelletjes zijn kerstgroepen te bezichtigen. Op bepaalde dagen en tijdstippen worden 'levende' kribbes opgevoerd. Langs de route staan wensbomen om kerstwensen in op te hangen.

Tip: het is een leuke en gepaste kerstactiviteit om samen met je gezin, vrienden, bedrijf of vereniging te doen. Wandel en geniet wanneer het je past en net zolang het je past. Voor alle leeftijden. Heel leuk om met kinderen te doen in de kerstvakantie. Er zijn kribkeswandelroutes samengesteld in diverse afstanden. Deze zijn gratis te downloaden en uit te printen vanaf half december via de website.

Data 21-12-2018 t/m 4-1-2019
Diverse locaties in Bocholtz en, Simpelveld

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen