Kloosterwandeling

Sittard Bezoek website

Kloosterwandeling

Kloosterwandeling Bezinningshuis Regina CarmeliSittard 0464570993 Naar de website
Deze driedaagse kloosterwandeling is een vorm van nieuwsgierig wandelen; enerzijds maak je kennis met de wandelstijl van De Wandelmaat, anderzijds met het leven van één van de kloostergemeenschappen in Nederland. De deelnemers zijn te gast bij de zusters Karmelietessen van het Goddelijk Hart van Jezus in de pelgrimsstad Sittard. Voor de 'Zusters van de Kollenberg' is niet alleen het gebed belangrijk, ook bieden zij in Regina Carmeli (het voormalige kindertehuis) graag een thuis aan iedereen die zoekende is in het geloof.

Ook als wandelmaat is hier iedereen van harte welkom. De weg naar het klooster heet 'de Kollenberg', vlakbij het gelijknamige heuvelachtige natuurgebied, aan de rand van de binnenstad waar een deel van de wandelingen gelopen worden. Er is ook ruimte voor een stadswandeling in Sittard waarbij de deelnemers kennis maken met de rijke religieuze geschiedenis van de stad. Slapen en eten vindt het bezinningshuis Regina Carmeli plaats. Aanvang: 10.30 uur. Terugreis: 15.00 uur.

Overzicht

Prijs

Deelnama: € 225,-, donateurs: € 210,-.

Data 16-3-2018 t/m 18-3-2018
Contact
Bezinningshuis Regina Carmeli, Sittard
0464570993

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website