Kingsize Crash Track

Geleen Bestel tickets

Kingsize Crash Track

Kingsize Crash Track RijkswegGeleen
De Rijksweg in Geleen is op Koningsdag het toneel voor een spectaculaire attractie. Ditmaal is het Centrummanagement Geleen gelukt om de grootste stormbaan ter wereld te boeken. ‘The Ultimate Survivalbaan’, zoals het 300 meter lange gevaarte officieel heet, heeft nog nooit eerder in Limburg gestaan. Hiermee heeft Geleen opnieuw een primeur te pakken!

'The Ultimate Survivalbaan' bestaat uit maar liefst 25 springkussens die aan elkaar gekoppeld kunnen worden. In totaal zullen 32 teams, bestaande uit telkens vier deelnemers, de strijd met elkaar aan gaan. De minimale leeftijd is 12 jaar. Het doel is om de stormbaan zo snel als mogelijk als team af te leggen. In totaal zijn er vijf rondes.

Elke ronde bestaat uit meerdere 'battles', waarbij de winnaar telkens een ronde verder komt. En dat klinkt makkelijker dan het daadwerkelijk is. Het team met de snelste tijd wint uiteindelijk de wedstrijd en mag een jaar lang de titel; 'Kingsize Crash Track-kampioen' dragen. De kosten per team bedragen €25,- (exclusief transactiekosten).

Op de locatie is er voor een wedstrijdsecretariaat, omkleed ruimtes voor zowel dames als heren, voldoende toiletten en een uitgebreide EHBO-post gezorgd. Douches zijn helaas niet aanwezig.

april 27
Rijksweg, Geleen

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl