Maastricht Bezoek website

Kinderkoor Sjamaes en Accordeon Orkest Swentibold presenteren 'Daar word je vrolijk van' Centre CéramiqueMaastricht 0464339777 Naar de website
Deze bijzondere ontmoeting vindt plaats op zondagmiddag 7 april. Gedrevenheid, passie, spontaniteit en humor zijn voldoende ingrediënten om dit optreden succesvol te maken. Het jeugdig enthousiasme van de jonge zangers en zangeressen van het koor en de ervaren oude rotten van het accordeonorkest zal ongetwijfeld de toeschouwers bekoren. Samen muziek maken is niet aan leeftijd gebonden. Het bewijs wordt hiervoor wordt op deze middag dan ook geleverd.

Zowel het orkest als ook het kinderkoor zijn geen onbekenden in het Centre Céramique. Het programma bestaat uit muziekstukken van orkest en koor maar ook uit incidentele stukken. Op bezoek komen een aantal 'gasten' waaronder 'Olga van de Wolga' en de 'Stieros van Spanos'. Misschien komen ABBA en John Miles ook nog wel even om de hoek kijken. Deze unieke samenwerking van beide groepen, jong en oud, mag niet gemist worden. Het concert begint om 14.30 uur en duurt tot ongeveer 15.45 uur.

april 7
Centre Céramique, Maastricht