KHÔRA - Dance Company Nanine Linning/Theater Heidelberg (D/NL)

Heerlen Bezoek website

KHÔRA - Dance Company Nanine Linning/Theater Heidelberg (D/NL)

KHÔRA - Dance Company Nanine Linning/Theater Heidelberg (D/NL) Parkstad Limburg Theaters (RABOzaal), Burgemeester van Grunsvenplein 145Heerlen 0455716607 Naar de website
In KHÔRA onderzoekt choreografe Nanine Linning het mystieke van de schepping en de essentie van het lichaam en haar oorspronkelijke, intuïtieve dimensies. Ze laat zich hierbij inspireren door Plato's idee van Khôra - de ruimte tussen zijn en niet-zijn. Het publiek ziet, hoort, ervaart én proeft de ordening van de vijf elementen – aarde, vuur, water, lucht en ether - in een multimediale totaalvoorstelling waarin dans, muziek, beeld en voor het eerst ook smaak en geur elkaar versterken.

Omringd door verschillende sensaties wordt het publiek in KHÔRA deel van een synthetische wereld, waarin niets werkt zoals verwacht. Prachtige videoprojecties betrekken je in het innovatieve driedimensionale decor, waarin dansers op een magische wijze verschijnen en weer verdwijnen. Waarin kostuums eetbaar zijn en geluid creëren, en waarin hapjes en wijn die speciaal voor KHÔRA ontwikkeld zijn, samensmelten in een totaalbeleving.

Overzicht

Prijs

Sterrang: € 34,-, Rang 1: € 29,50, Rang 2: € 23,50, Rang 3: € 20,50.

Data
2018
april 28
Contact
Parkstad Limburg Theaters (RABOzaal), Burgemeester van Grunsvenplein 145, Heerlen
0455716607

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website