Kerstwereld Rolduc

Kerstwereld Rolduc

Kerkrade Bezoek website

Kerstwereld Rolduc

Kerstwereld Rolduc Abdij Rolduc, Heyendallaan 82Kerkrade Naar de website
Geen traditionele kerstmarkt, maar een volledige kerstbeleving! Dat is wat de Rotaryclub Kerkrade de bezoekers met Kerstwereld Rolduc twee weekenden lang in december zal bieden!

Kerstwereld Rolduc vindt plaats in Abdij Rolduc in Kerkrade. Normaal gesproken is de 900 jaar oude abdij al een prachtig en uniek gebouw, aangekleed in kerstsferen is het een complex dat bezoekers absoluut gezien moeten hebben. Eenmaal binnengetreden in Kerstwereld Rolduc staat in de kruisgang een kerstmarkt op de bezoekers te wachten met meer dan zestig gezellig ingerichte kraampjes.

Maar Kerstwereld Rolduc is meer. Zo zullen de koude oortjes in de 12e-eeuwse Abdijkerk muzikaal gewarmd worden door verschillende koren uit Parkstad. De kinderen kunnen zich ondertussen vermaken in de voor hen ingerichte kerstkamer en als aandenken wordt er van ieder kind een leuke sfeerfoto gemaakt.

Data
1 december en 2 december.
8 december en 9 december.

Zaterdags en zondags is Kerstwereld Rolduc van 11.00-17.00 uur geopend.

Na afloop van de kerstmarkt nog even heerlijk natafelen in de abdij? Reserveer dan een tafel in de sfeervolle Kloosterbrasserie de Kanunnik. Geniet van een driegangenmenu of kies à la carte uit de menukaart. I.v.m. de te verwachten drukte is het aan te raden om vooraf een tafel te reserveren via: 0455466888 of receptie@rolduc.com.

Overzicht

Prijs

Raadpleeg de website voor meer informatie.

Data 1-12-2018 t/m 9-12-2018
Contact
Abdij Rolduc, Heyendallaan 82, Kerkrade

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website