Kerstmatinee Toonkunstkoor Maastricht

Maastricht Bezoek website

Kerstmatinee Toonkunstkoor Maastricht

Kerstmatinee Toonkunstkoor Maastricht O.L.V. Basiliek Maastricht Naar de website
Het programma bevat onder andere werken van Bach, Haydn en Britten. Er zijn solo-optredens van Paul Huijts (piano) en Rob Meijers (countertenor). Het geheel staat onder leiding van Rob Meijers. Het concert vindt plaats op zaterdag 15 december, van 14.30-15.30 uur in de O.L.V. Basiliek te Maastricht. Entree: Vrije gave. Toonkunstkoor Maastricht is een gemengd koor met 46 enthousiaste leden dat zowel klassieke als hedendaagse muziek op hoog niveau wil uitvoeren. In 2019 bestaat het koor 20 jaar.

Dit wordt gevierd op 26 mei 2019 met een uitvoering van het Requiem van Mozart in de Sint Janskerk te Maastricht. Het koor zoekt tenoren en bassen die met deze uitvoering willen meezingen. Belangstellenden die lid willen worden, of projectlid voor de uitvoering van het Requiem van Mozart, kunnen zich aanmelden via toonkunstkoormaastricht@hotmail.com. De repetities voor het Requiem starten op zaterdag 5 januari 2019, van 9.45-12.00 uur, in Trefcentrum Wittevrouwenveld in Maastricht.

december 15
O.L.V. Basiliek , Maastricht