Kerstconcert te Ransdaal

Ransdaal

Kerstconcert te Ransdaal

Kerstconcert te Ransdaal Café Oud Ranzel, Ransdalerstraat 107Ransdaal
Als dank voor de gegeven steun aan de culturele verenigingen (Fanfare Les Amis Réunis Gemengd Zangkoor Sint Caecilia en het Ransdaals Amateur Toneel) wordt op zondag 16 december weer het traditionele kerstconcert gegeven in Café Oud Ranzel. Aanvang: 16:00 uur. De toegang is gratis, evenals de geserveerde koffie en kerstbrood. Medewerking aan dit concert verlenen: Ransdaals Amateur Toneel, Gemengd Zangkoor Sint Caecilia, onder leiding van Ger Franken en Jeugdorkest fanfare Les Amis Réunis, onder leiding van Suzan Hambuckers.

Komt allen op 16 december naar Café Oud Ranzel om de sfeer van het naderend kerstfeest alvast te proeven en laat een stukje opgebouwde traditie niet verloren gaan. Bovenstaande verenigingen wensen iedereen alvast fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig 2019 toe.

december 16
Café Oud Ranzel, Ransdalerstraat 107, Ransdaal