Kerstconcert met Suzan Seegers

Beek Bezoek website

Kerstconcert met Suzan Seegers

Kerstconcert met Suzan Seegers Asta Theater, Markt 6aBeek 0464378152 Naar de website
Ook dit jaar is het Mannenkoor Beeker Liedertafel gelukt om voor zijn jaarlijks kerstconcert een zeer aantrekkelijk programma samen te stellen met Limburgse topartiesten. De speciale gast is Suzan Seegers 'Suus'. In veel superlatieven is over haar gepraat en geschreven: 'Een stralende ster aan het firmament'; 'Een van de grootste musicalsterren van Nederland'; 'Een zeer talentvolle liedjesschrijfster, resulterend in onder andere haar One Womanshow 'Suus'.

Naast Suzan Seegers kun je genieten van Enzo Kok en zijn zusje Emma met de virtuoze klanken van 2 violen. De nu 16-jarige Enzo is één van de grootste Nederlandse viooltalenten en zijn zusje Emma volgt in zijn voetsporen. Uiteraard kun je ook genieten van mooie kerstliederen van Mannenkoor Beeker Liedertafel onder leiding van Dion Ritten, waarvan een aantal samen met één van de gasten.

Entree: € 12,50.

december 23