Kerstconcert Mandoline Orkest The Strings

Stein Bezoek website

Kerstconcert Mandoline Orkest The Strings

Kerstconcert Mandoline Orkest The Strings Kerk O.L.V. Hulp der ChristenenStein 0652086377 Naar de website
Op zondag 23 december organiseren The Strings voor de 40ste keer een kerstconcert te Stein. Aan dit kerstconcert zal medewerking worden verleend door:

Het Meerssens Mannenkoor onder leiding van Ger Franken.
Andrea Poddighe (tenor).
Leoniek Hermans (mezzo-sopraan en klarinet.
Mandoline-Orkest 'The Strings' en Mandoline-Ensemble 'The Strings' onder leiding van Annemie Hermans - Anita Cremers (declamatie).

Aanvang: 14.30 uur. Entree: vrije gave. Er zal een internationaal kerst- en sfeerliederen programma worden gepresenteerd waarbij 'The Strings' onder leiding van Annemie Hermans hun eigen werken spelen, maar ook de solisten Andrea Poddighe (tenor) en Leoniek Hermans (mezzosopraan en klarinet) begeleiden. Als gastkoor is het Meerssens Mannenkoor onder leiding van Ger Franken te beluisteren.

december 23
Kerk O.L.V. Hulp der Christenen, Stein