Kerstconcert Christmas Carols of the Bells

Sittard Bezoek website

Kerstconcert Christmas Carols of the Bells

Kerstconcert Christmas Carols of the Bells Johanneskerk, Mgr. Vranckenstraat 9 Sittard 0464514246 Naar de website
Kerstconcert: Christmas Carols of the Bells. Op zondagavond 16 december om 19.00 uur, zal Synoidos, koor dat je raakt, een kerstconcert verzorgen met als thema Christmas Carols of the Bells. Tijdens dit concert zal een groot aantal bekende kerstliederen ten gehore worden gebracht, maar kun je ook genieten van vijf geheel nieuw ingestudeerde liederen. Synoidos heeft voor dit kerstconcert samenwerking gezocht met het Clarinet Choir Schinveld.

Dit ensemble bestaat uit 17 enthousiaste klarinettisten. Zij zullen een eigen programma brengen en tevens een nummer samen met het koor uitvoeren. Door deze samenwerking ben je verzekerd van een afwisselend concert, waarbij je zo kort voor de kerstdagen in de juiste stemming wordt gebracht. Bert Stuy verzorgt een korte inleiding. Iedereen is van harte voor uitgenodigd om deze prachtige concertavond bij te wonen.

De entree bedraagt € 8,50 inclusief 1 consumptie. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree.

december 16
Johanneskerk, Mgr. Vranckenstraat 9 , Sittard