Kensington eenmalig te zien bij Vue Kerkrade

Kensington eenmalig te zien bij Vue Kerkrade

Kerkrade Bezoek website

Kensington eenmalig te zien bij Vue Kerkrade

Kensington eenmalig te zien bij Vue Kerkrade Vue Kerkrade, Roda J.C. Ring 2CKerkrade Naar de website
Op donderdag 22 november vertoont Kensington eenmalig de live registratie van hun afgelopen Ziggo Dome show bij Vue Kerkrade. Maar liefst 47 bioscopen door heel het land nemen deel aan deze speciale avond. De opnames zullen hier voor het eerst te zien zijn. Tickets zijn per direct in de verkoop gegaan. Tickets zijn per direct verkrijgbaar via de website.
 
Voordat Kensington deze zomer de grootste Nederlandse rockshow ooit speelde in de Johan Cruijff ArenA, stonden ze in de drie jaren daarvoor maar liefst tien keer in een uitverkochte Ziggo Dome. In 2017 waren dit vijf shows met in totaal ruim 85.000 bezoekers.

Komende november speelt de band voor het eerst in vier jaar niet in de Ziggo Dome, omdat het viertal werkt aan nieuw materiaal. Vandaar dat er iets anders wordt georganiseerd. Gitarist Casper Starreveld over deze speciale eenmalige vertoning: 'Dit is dé favoriete showreeks in de Ziggo Dome geweest, en vinden het heel tof dat bezoekers die show nu op het grootste scherm kunnen gaan zien'. Zanger Eloi Youssef vult aan: 'Het is echt iets bijzonders geworden, waar iedereen heel trots op kan zijn. Kensington in de bioscoop, wederom een mijlpaal'!

Over Vue Nederland
Vue Nederland, voorheen JT Bioscopen, is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 bioscopen. De bioscoopketen transformeert alle bioscopen in 2016 naar Vue. Deze zijn gevestigd in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.

Overzicht

Data
2018
november 22
Contact
Vue Kerkrade, Roda J.C. Ring 2C, Kerkrade

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website