Kennismaken met Golfclub Meerssen

Meerssen Bezoek website

Kennismaken met Golfclub Meerssen

Kennismaken met Golfclub Meerssen Heiveld Sportcomplex, Heiveld 4Meerssen 0433652756 Naar de website
Golfclub Meerssen geeft je de kans om je eerste golfbal te slaan en meer te weten te komen over golfen. Daarnaast zijn golfers die hun golfclub al tijden niet hebben gebruikt ook van harte welkom! Enthousiaste leden en vrijwilligers dragen hun steentje bij om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van de golfsport en de verschillende mogelijkheden die de golfbaan en golfclub te bieden heeft.

Tijdens 'Kennismaken met Golfclub Meerssen' kun je informatie verkrijgen over bijvoorbeeld lidmaatschappen, golflessen, cursussen en speelmogelijkheden. Daarnaast kun je meedoen aan diverse activiteiten. Van jong tot oud en van beginner tot gevorderde. Iedereen is welkom om bij de golfclub (kosteloos) kennis te maken met de golfsport en te kijken wat de club te bieden heeft.

Het is leuk om alleen te gaan, maar het is nog veel leuker om samen met vrienden, familie, kennissen of een zakenrelatie de open dag te ervaren. Nodig mensen uit en kom samen.

april 20
Heiveld Sportcomplex, Heiveld 4, Meerssen