Katherine Jenkins - Russian Chamber Philharmonic St. Petersburg

Katherine Jenkins - Russian Chamber Philharmonic St. Petersburg

Heerlen Bezoek website

Katherine Jenkins - Russian Chamber Philharmonic St. Petersburg

Katherine Jenkins - Russian Chamber Philharmonic St. Petersburg Parkstad Limburg Theaters - RABOzaalHeerlen 0455716607 Naar de website
De populaire mezzosopraan Katherine Jenkins weet wereldwijd een groot publiek aan zich te binden met prachtige cross-overs tussen opera, klassiek, musical en pop. Ze treedt op in de grootste concertzalen en deelt het podium met grootheden als Plácido Domingo, Rolando Villazón en Andrea Bocelli (met wie ze het duet Believe opnam).

Bij haar laatste optreden in Nederland stond Katherine Jenkins met Il Divo in een uitverkochte Ziggo Dome. Zaterdag 27 oktober komt ze samen met het Russian Chamber Philharmonic uit St. Petersburg naar Heerlen voor een exclusief galaconcert! Het kledingadvies is black tie voor een extra feestelijke aankleding en beleving!

Overzicht

Prijs

Sterrang: € 74,-, Rang 1: € 65,-, Rang 2: € 58,50, Rang 3: € 52,-, Rang 4: € 32,50. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 32,50 inclusief champagne. De butlers van de Butler Academy zullen het publiek op de rode loper ontvangen. Het kledingadvies is black tie voor een extra feestelijke aankleding en beleving!

Data
2018
oktober 27
Contact
Parkstad Limburg Theaters - RABOzaal, Heerlen
0455716607

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website