Judas - Een theaterthriller over angst, moed en verraad

Judas - Een theaterthriller over angst, moed en verraad

Heerlen Bezoek website

Judas - Een theaterthriller over angst, moed en verraad

Judas - Een theaterthriller over angst, moed en verraad Parkstad Limburg Theaters - RABOzaalHeerlen 0455716607 Naar de website
Bijna niemand wist dat Willem Holleeder zijn familie dertig jaar lang terroriseerde. Kinderen, vrouwen, aangetrouwde familie, en zelfs zijn eigen moeder Stien ontkwamen niet aan zijn despotische gedrag. Omdat ze vinden dat dit moet stoppen besluiten zussen Astrid en Sonja Holleeder in 2013 op te staan tegen hun broer Willem. Met gevaar voor eigen leven verraden ze de gevaarlijkste crimineel van Nederland en leggen belastende verklaringen tegen hem af.

Door zich als vertrouweling van haar broer op te stellen kon Astrid twee jaar lang hun gesprekken in het geheim opnemen. Met maar één doel: hem levenslang geven. Vanaf nu staat Judas in het theater. Deze psychologische theaterthriller wordt verteld vanuit het perspectief van de vier vrouwelijke omstanders van Holleeder: zijn twee zussen, moeder en nichtje. Deze aangrijpende voorstelling laat zien hoe het is als je leven dagelijks wordt beheerst door angst. En hoeveel moed ervoor nodig is om die angst te trotseren.

Overzicht

Prijs

Sterrang: € 39,50, Rang 1: € 36,-, Rang 2: € 32,-, Rang 3: € 28,-, Rang 4: € 18,-.

Data 16-1-2019 t/m 17-1-2019
Contact
Parkstad Limburg Theaters - RABOzaal, Heerlen
0455716607

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website