Jubileumconcert Mannenkoor Beeker Liedertafel

Beek Bezoek website

Jubileumconcert Mannenkoor Beeker Liedertafel

Jubileumconcert Mannenkoor Beeker Liedertafel Asta TheaterBeek 0464378152 Naar de website
Mannenkoor Beeker Liedertafel organiseert op zondag 11 maart te 14.30 uur een bijzonder concert in het Asta Theater te Beek. Het evenement staat geheel in het teken van het jubileum van Dion Ritten, die inmiddels 25 jaar dirigent is van het koor. Gasten zijn de tenor Pascal Pittie en de mezzosopraan Lien Haegeman. De sopraan Kim Savelsbergh, die oorspronkelijk óók op het programma stond, heeft wegens onvoorziene omstandigheden te elfder ure moeten afzeggen.

Het instrumentale gedeelte wordt verzorgd door Guilherme Gomes Raminhos, een Portugese gitarist en door Véron Jongstra, die de begeleiding van koor en solisten voor haar rekening neemt. Daarnaast zijn er (als blijk van waardering voor de jubilaris) enige prominente surprises te verwachten.

Entree: € 12,50.

maart 11