'Jerdere gek is angesj', lezing door Kitty Jansen en rondleiding door Harry Peerboom

Sittard Bezoek website

'Jerdere gek is angesj', lezing door Kitty Jansen en rondleiding door Harry Peerboom

'Jerdere gek is angesj', lezing door Kitty Jansen en rondleiding door Harry Peerboom Tuinzaal 'De Vief Heringe', Molenweg 56Sittard 0885995600
Harry & De Haverbüle, 6x11 joar Eige Wies. Harry Peerboom, Kunstenaer in ’t Haverriek. Dit jaar bestaat de carnavalsvereniging van Munstergeleen 6 x11 jaar. Onder het thema: 'Eige Wies' wordt dit carnavaleske jubileum met allerlei activiteiten gevierd. Samen met Museum De Domijnen Historie & Archeologie is in het technische deel van de oude watermolen in Ophoven te Sittard een expositie ingericht van Harry Peerboom. Te zien is een selectie van kleurrijke schilderijen en andere attributen omtrent carnaval.

Harry Peerboom is beeldend kunstenaar, ontwerper, tekenaar en schilder. Als getogen Gaarekieker uit Gulpen, wonend in Schinnen is Harry al ruim 25 jaar lid van de V.V. de Haverbüle in Munstergelaen. Te zien is een selectie van kleurrijke schilderijen en andere attributen omtrent carnaval. Harry Peerboom is beeldend kunstenaar, ontwerper, tekenaar en schilder.

Overzicht

Data
2018
februari 1
Contact
Tuinzaal 'De Vief Heringe', Molenweg 56, Sittard
0885995600

Deel deze pagina met je familie en vrienden