Jazzin' De Rousch met de Farmhouse Jazz & Blues band

Heerlen Bezoek website Bestel tickets

Jazzin' De Rousch met de Farmhouse Jazz & Blues band

Jazzin' De Rousch met de Farmhouse Jazz & Blues band Auberge De RouschHeerlen 0455317543 Naar de website
In 2014, ruim dertig jaar later, herhaalt de geschiedenis zich. Vier ex-leden van de band die lang of kort in de Stable Roof hebben gespeeld, maar nog steeds verknocht zijn aan de oorspronkelijke Stable Roof sound, vinden elkaar. De Farmhouse Jazzband wordt opnieuw opgericht. De sound van de Chris Barber Jazz & Bluesband met haar strakke, stuwende ritmesectie, is weer leidend. Bij de Farmhouse-ritmesectie wordt hier invulling aan gegeven door good old Cees Heegstra op drums, Ben Wever op contrabas en Gerard Tavenier op gitaar en banjo.

Een dynamisch trio, dat de stevige basis legt onder de typische Barber en New Orleans jazz maar tevens vurige rock-swing of meeslepende R&B brengt. Maar die ook fluisterzacht een gevoelige ballad begeleidt. In de R & B nummers komt de bluesgitaar van saxofonist/gitarist Michiel Pos er dan bij: rauw, vurig, meeslepend.

De blazerssectie, met trompettist Rob van Bergen, trombonist Hans van Wermeskerken (tevens bandmanager) en saxofonist/gitarist Michiel Pos, zorgt daarbij voor de typische trad jazz klankkleur, maar er is ook veel ruimte voor de blues en bluesrock. De bluesgitaar en bluesharp van Michiel Pos staan daar garant voor! Vanaf 14.00 uur.

Overzicht

Prijs

Entree: € 15,-, donateurs: € 10,-, jeugd (onder 23): € 7,50.

Data
2018
april 29
Contact
Auberge De Rousch, Heerlen
0455317543

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website