Jazzin' De Rousch met de Four Stream New Orleans Jazzband

Heerlen Bezoek website

Jazzin' De Rousch met de Four Stream New Orleans Jazzband

Jazzin' De Rousch met de Four Stream New Orleans Jazzband Auberge De RouschHeerlen 0455317543 Naar de website
Het orkest, opgericht in 1992, heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een graag geziene en gehoorde New Orleans revival Jazzband tijdens brunchconcerten, cultuurevents, recepties en wat niet al. Voor een breed publiek. Daar waar het leven aangenaam wordt. De muzikale inspiratie van de band gaat terug tot de New Orleans jazz uit de jaren ’50 en ’60.

De meeste bandleden hebben hun sporen in de jazzmuziek ruimschoots verdiend, o.a. bij de Maryland Jazzband of Cologne, de La Vida Jazzband en de Second Line Jazzband. De band heeft reeds op vele jazzfestivals en in jazzclubs acte de présence gegeven, zowel in Nederland als ook in Duitsland en België.

Entree vanaf: € 7,50.

maart 25