Jazzconcert met de Sunset Swing Jazzband

Heerlen Bezoek website

Jazzconcert met de Sunset Swing Jazzband

Jazzconcert met de Sunset Swing Jazzband Auberge de Rousch, Kloosterkensweg 17 Heerlen Naar de website
De band bestaat uit vijf muzikanten met een gemeenschappelijke liefde: de swingstijl uit de jaren dertig  en veertig. De stijl is afkomstig van de leden van The Sunset Music Company. Vandaar dat ze met hun naam naar die band verwijzen, waarin musici speelden zoals; Jim Goodwin, Dan Barret, John Smith en Jeff Hamilton. Later werd deze muziek in Nederland uitgedragen door onder andere Tom Baker en Joop Hendriks.

De stijl Sunset Swing band  wordt gekenmerkt door een altijd stuwende ritmesectie en de wat losse manier van spelen door de blazers. Er is altijd sprake van een jamsfeer. In die sfeer completeert een wisselende, in hun stijl passende, rietblazer de groep. Op zondag 24 februari zal deze band voor een swingende middag zorgen in Auberge de Rousch te Heerlen namens Jazzclub Zuid-Limburg. Aanvang: 14.00 uur.

Entree reguliere bezoekers: € 15.-, donateurs/vrienden: € 10.-, jeugd (t/m 22 jaar): € 7,50.

februari 24
Auberge de Rousch, Kloosterkensweg 17 , Heerlen