Jazzconcert met de Savoy Jazzmen band

Heerlen Bezoek website

Jazzconcert met de Savoy Jazzmen band

Jazzconcert met de Savoy Jazzmen band Auberge de Rousch, Kloosterkensweg 17Heerlen Naar de website
In de herfst van 1962 wordt de Savoy Jazzmen band opgericht door klarinettist Huub Princen. De band speelt een mix van New Orleans, Skiffle, Blues, Latin, Bebop en Dixieland. Later ontstaan er meer invloeden van grootheden. De band onderscheidt zich, door ook een aantal gezongen nummers in het repertoire op te nemen. Een basis voor de nog altijd herkenbare Savoy Sound.

Op professioneel niveau brengt Savoy Jazzmen zijn aanstekelijke muziek inmiddels 55 jaar voor het voetlicht. Dit alles onder het motto 'Happy Sound, Happy People'. Met deze vrolijke band is het weer genieten van een swingende jazzmiddag, verzorgd door Jazzclub Zuid-Limburg. Aanvang: 14.00 uur.

Entree: € 15.-, donateur vrienden van de Jazzclub: € 10.-, jeugd (t/m 22 jaar): € 7,50.

januari 20
Auberge de Rousch, Kloosterkensweg 17, Heerlen