Jazzclub Zuid-Limburg presenteert de Willie Ashman Original Jazz Band

Heerlen Bezoek website

Jazzclub Zuid-Limburg presenteert de Willie Ashman Original Jazz Band

Jazzclub Zuid-Limburg presenteert de Willie Ashman Original Jazz Band Auberge de RouschHeerlen Naar de website
Deze Band is meer dan 30 jaar een begrip in de Europese traditionele jazzwereld. Vooral omdat deze Band een zeer afwisselend en boeiend programma brengt. Het gaat van New Orleans, via Ballads, Gospels, Blues en Dixie naar Swing. Vaak wordt er driestemmig gezongen en sommige leden zingen eigen nummers.

De Band heeft in diverse landen met veel succes opgetreden en natuurlijk op vele jazzfestivals en in jazzclubs door heel Nederland. Hun kenmerk zijn de hemelsblauwe vesten, maar ze kunnen ook in smoking optreden. De diversiteit waarmee de Band de toon zet, maakt hun originaliteit waar. Aanvang: 14.00 uur.

Entree reguliere bezoekers € 15.-, donateurs/vrienden van de jazzclub: € 10.-, jeugd (t/m 22 jaar): € 7,50.

maart 31
Auberge de Rousch, Heerlen