Jacqueline Govaert - 'Zo zit dat dus ook'

Jacqueline Govaert - 'Zo zit dat dus ook'

Heerlen Bezoek website

Jacqueline Govaert - 'Zo zit dat dus ook'

Jacqueline Govaert - 'Zo zit dat dus ook' Parkstad Limburg Theaters (LIMBURGzaal), Burgemeester van Grunsvenplein 145Heerlen 0455716607 Naar de website
Tijdens haar eerste theatervoorstelling 'Zo Zit Dat Dus' uit 2015 nam Jacqueline Govaert haar publiek mee naar de eerste liedjes die ze schreef, Krezip en haar leven van toen. In 'Zo zit dat dus ook' is Jacqueline weer wat jaren verder en heeft zij veel nieuws te vertellen. 'Zo Zit Dat Dus' maakte in 2015 duidelijk dat Jacqueline en het theater een gouden match zijn. 'Ik voelde me direct geweldig thuis op die planken, er is een hele nieuwe wereld voor me bij gekomen om mijn songs te kunnen zingen en er over te vertellen'.

Met haar nieuwe theatervoorstelling 'Zo Zit Dat Dus Ook' is Jacqueline niet alleen weer wat volwassen jaren verder. Ook is er een prachtig nieuw album: 'Lighthearted Years'. Ze staat te popelen om terug op die theaterplanken te staan. 'Er is opnieuw zoveel te vertellen over de nieuwe songs, of over oude songs die ondertussen iets heel anders zijn gaan betekenen. Over het leven überhaupt, wat steeds zo verandert en wat ik probeer te begrijpen door erover te schrijven'.

Overzicht

Prijs

Sterrang: € 25,50, Rang 1: € 23,50 , Rang 2: € 21,-, Rang 3: € 12,50.

Data
2018
december 13
Contact
Parkstad Limburg Theaters (LIMBURGzaal), Burgemeester van Grunsvenplein 145, Heerlen
0455716607

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website