Jaarexpositie De Limburgse Kunstkring in Kasteel Vliek

Ulestraten Bezoek website

Jaarexpositie De Limburgse Kunstkring in Kasteel Vliek

Jaarexpositie De Limburgse Kunstkring in Kasteel Vliek Tiendschuur van kasteel Vliek Ulestraten Naar de website

De Limburgse Kunstkring toont haar 'State of the Art' in de periode van: 18 mei t/m 10 juni 2019.
Geopend op alle zaterdagen en zondagen maar ook op Hemelvaartsdag 30 mei, vrijdag 31 mei en Pinkstermaandag 10 juni. De openingstijden zijn: van 13.00 tot 17.00 uur.

De deelnemende kunstenaars hebben de uitdaging aangenomen om, naast hun reguliere werk, voor de expositie in Kasteel Vliek ook nieuw werk te maken, afgeleid van het thema 'Tussen-ruimte'.

Gelijktijdig met de groepsexpositie van de Limburgse Kunstkring vindt er op het landgoed van kasteel Vliek een evenement plaats van de Stichting International Land Art. Door deze stichting wordt een verband gelegd tussen kunst en natuur met als doel het publiek meer te betrekken bij de landgoederen van Buitengoed Geul en Maas. Gedurende een werkweek tijdens het evenement laten een twintigtal Land Art-kunstenaars uit meerdere Europese landen zich inspireren door het hellingbos van Landgoed Vliek om vervolgens ter plaatse hun kunstwerken te vervaardigen.

De officiële opening van de Land Art expositie zal op zaterdag 18 mei plaatsvinden.

Data 18-5-2019 t/m 10-6-2019
Tiendschuur van kasteel Vliek , Ulestraten