Intiem piano vertolking van Beethoven, Brahms en Lera Auerbach

Vaals Bestel tickets

Intiem piano vertolking van Beethoven, Brahms en Lera Auerbach

Intiem piano vertolking van Beethoven, Brahms en Lera Auerbach De KopermolenVaals
Tijdens dit concert speelt Michelle Powell werken van Beethoven, Brahms en Lera Auerbach. De overeenkomst tussen de werken is de schoonheid, die ze tot uiting laat komen.Ieder stuk biedt een eigen emotionele beleving en de toehoorder wordt ondergedompeld in de intimiteit van de mooie sfeer in het museum en de mooie muziek. Met een drankje na afloop in het museumcafé belooft het weer een speciale middag te worden. De toehoorder is welkom om te bezinnen, te genieten en te ontspannen.

Canadees pianiste Michelle Powell is bekend vanwege haar dynamische en opwindende optredens. Ze verbindt zich met haar publiek op een persoonlijke en ontroerende manier. Ze ontving talrijke prijzen en is gelauwerd als winnares van Prix d’Europe, de Helene Roberge Competition (ARAM), de Canadian Music Competition, de Kiwanis Competition, de Shean Competition en de University of Alberta Concerto Competition.

mei 26
De Kopermolen, Vaals

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl