Internationale Hondententoonstelling

Internationale Hondententoonstelling

Maastricht Bezoek website Bestel tickets

Internationale Hondententoonstelling

Internationale Hondententoonstelling MECCMaastricht Naar de website
Op zaterdag 29 september en zondag 30 september aanstaande vinden in het MECC te Maastricht twee grote Internationale hondententoonstellingen plaats. Elke dag zijn er zo'n 1.600 honden ingeschreven in meer dan 250 rassen. Rassen zoals golden retrievers en witte herders die regelmatig op straat te zien zijn, maar ook zeldzame rassen die eigenlijk alleen maar op een grote internationale tentoonstelling te zien zijn.

Alle honden worden individueel per ras in 25 ringen gekeurd door zo'n 40 keurmeesters die uit de hele wereld afkomstig zijn. De besten van elk ras strijden aan het einde van de middag in een grote finale ring tegen elkaar. Keurmeesters bepalen wie de beste honden van elke dag worden. Naast de hondenkeuringen zijn er ook nog ruim 40 verkoop- en informatiestands met alles wat bezoekers over honden willen hebben en kopen! Van boeken tot voer, van riemen tot speelgoed, van jassen tot schoenen! 

Duizenden hondenliefhebbers en fokkers zijn aanwezig. Zij geven de bezoekers graag uitleg over hun honden en het ras waar ze zelf zo gek op zijn. Kortom, een heerlijke dag uit voor het hele gezin! 

Overzicht

Data 29-9-2018 t/m 30-9-2018
Contact
MECC, Maastricht

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website