In Honour Of Kurt Cobain: Nirvana Live Sessie

Sittard Bezoek website

In Honour Of Kurt Cobain: Nirvana Live Sessie

In Honour Of Kurt Cobain: Nirvana Live Sessie Poppodium VoltSittard 0464007353 Naar de website
Op 5 april 2019 is het 25 jaar geleden dat Nirvana-leadzanger Kurt Cobain zichzelf van het leven beroofde. De muziekwereld was geschokt: de stem van een generatie was niet meer. Om deze grunge-legende te eren, brengen verschillende Zuid-Limburgse artiesten op vrijdag 5 en zaterdag 6 april een hommage aan de man en zijn muziek in Poppodium Volt. Op zaterdag 6 april, rocken de muzikanten gewoon door met een volledige live-set waarbij alle bekende én minder bekende Nirvana songs voorbijkomen.

Deze set wordt gespeeld door de muzikanten van de Unplugged-sessie, aangevuld door Sander Haagmans (Sungrazer, the Machine, The Whims of the Great Magnet), Jef America (Walden, Seymour Sachs), Ingo Jetten (Major Tom, Lesoir) en Ken Stassen. Voorafgaand aan het grootse eerbetoon op vrijdag 5 en zaterdag 6 april, zullen de muzikanten door Limburg touren om Kurt Cobain in een kleinere setting te eren. Daarmee willen de artiesten geld ophalen voor Stichting 113 Zelfmoordpreventie.

Voorverkoop € 8,50, kassa: € 11,-.

april 6
Poppodium Volt, Sittard