Ich Bau dir ein Schloss - Toneelgroep Maastricht

Sittard Bezoek website

Ich Bau dir ein Schloss - Toneelgroep Maastricht

Ich Bau dir ein Schloss - Toneelgroep Maastricht Schouwburg De DomijnenSittard 0885995504 Naar de website
Ze is gevraagd in tijden van krimp de streek opnieuw te helpen uitvinden en opbouwen. Verrijkt door haar jarenlange afwezigheid ontwikkelt ze een masterplan dat haar geboortegrond de toekomst in moet loodsen. Maar de veranderingen worden niet door iedereen gedragen. Waarom aarzelt eigenaresse Bettina om haar café te verkopen? Is zij bang voor de toekomst? En hoe gaat de architecte om met de demonen uit haar verleden? Het blijkt niet eenvoudig de verschillende werelden met elkaar te verbinden.

Actrice Mieneke Bakker en journalist Wiel Beijer zijn beiden afkomstig uit de vroegere Oostelijke Mijnstreek, en hebben hun geboortegrond zien veranderen van economisch hart naar krimpregio. Samen schreven ze Ich bau dir ein Schloss, waarin ze eigen observaties en die van anderen, van vroeger en van nu, samenvoegen. Een ode aan een niet vergeten verleden en een gooi naar een gedroomde toekomst.

Entree: € 20,-.

Data 1-2-2019 t/m 2-2-2019