Holy Moly Heerlen

Heerlen Bezoek website

Holy Moly Heerlen

Holy Moly Heerlen CentrumHeerlen
Holy Moly is het unieke winterfestival dat van 7 december tot en met 7 januari in het centrum van Heerlen losbarst. Vergeet de schaatsbaan, de skihut en de kerstmarkt. Zeecontainers, Zweedse tipi’s en de Food Trucks van het fameuze Winter Wheels ’n Bites vormen drie weken lang het decor voor een spannend en vooral vernieuwend winterspektakel.

Op vrijdag 15 december wordt Holy Moly groots geopend met een special act die de bezoekers niet mogen missen. Deze act is het begin van een 18-daagse programmering die bol staat van sport, spel, kunst, cultuur en vette muziek. Van pop, hip-hop en R&B tot gospels en sing-a-longs. HOLY MOLY! Heerlen is in december dus the place to be! Check meer info op de website of op social media.

Chef’Special opent container city tijdens Holy Moly! Heerlen! Top-dj’s Charly Lownoise & Mental Theo en Lucas & Steve sluiten af tijdens New Year’s Eve!

Chef’Special verzorgt op vrijdag 15 december de aftrap van de eerste editie van winterfestival Holy Moly! in Heerlen. De populaire band, bekend van hits als ‘Amigo!’, ‘Try Again’ en ‘In Your Arms’ geeft een gratis toegankelijk concert op de Bongerd. Twee weken later, tijdens New Year’s Eve, zal een reeks top-dj’s waaronder Charly Lownoise & Mental Theo, Lucas & Steve het festival spectaculair afsluiten. In de tussenliggende periode creëert Holy Moly! het ultieme wintergevoel in downtown Heerlen met een eigentijds kerstfeest voor jong en oud.

Chef’Special opent…

Met een mix van reggae, hiphop en funk verzorgt Chef’Special de feestelijke aftrap van het nieuwe winterevent in Parkstad. Iedereen kan op vrijdag 15 december vanaf 20.00 uur gratis genieten van hits als ‘Amigo!’, ‘Try Again’ en ‘In Your Arms’. Het is, naast Pinkpop, de enige keer dit jaar dat Chef’Special in Limburg te zien is. In het verleden stonden de mannen ook al op festivals zoals Lowlands en Solar. Alle concerten in 2017, waaronder de Ziggo Dome, raakten uitverkocht en ook voor de shows in 2018 is al geen kaartje meer te krijgen. Dit maakt het éxtra bijzonder dat Chef’Special Heerlen aandoet.

Top-dj’s sluiten af…

Behalve een fantastische opening, kent Holy Moly! óók een spectaculair slot met veel vuurwerk én muziek. Want tijdens New Year’s Eve op zondag 31 december staan top-dj’s Charly Lownoise & Mental Theo, Lucas & Steve, Tony Junior, La Fuente en Puinhoop Kollektiv op de Bongerd. Feestbeesten Charly Lownoise & Mental Theo zorgen voor die oude ‘Hardcore Feelings’, terwijl Limburgers Lucas & Steve, binnengekomen op nr 64 in de dj Mag top 100, de hit ‘Summer On You’ brengen in hartje winter. Tickets voor het slodeest op de Bongerd, dat duurt van 20:00 uur tot 01:00 uur, kosten € 5,- in de voorverkoop en zijn per direct te koop via de website van poppodium NIEUWE NOR.

Het ultieme wintergevoel in Heerlen

In het centrum van Heerlen zal op donderdag 16 november officieel de winterperiode starten. Heerlen Mijn Stad zal op die dag de sfeerverlichting ontsteken en de muziek laten klinken. Met de organisatie HOLY MOLY! wordt nadrukkelijk samengewerkt om de winterperiode in Heerlen centrum aantrekkelijk te maken.

Holy Moly! nodigt je uit voor ‘het ultieme wintergevoel in downtown Heerlen’. Van 7 december tot en met 7 januari 2018 zeken Heerlense creatievelingen, bewoners en ondernemers samen een divers programma neer op de diverse pleinen in het centrum, die worden omgedoopt tot IBA Winterpark Urbana (Pancratiusplein Zuid) van 7 december tot en met 7 januari en Container City (De Bongerd), welke geopend is van 15 tot en met 31 december.

Muziek, theater, kunst, sport, spel, eten en drinken; het wordt een feest voor iedereen. De laatste weken van 2017 en de aftrap van 2018 zijn tot aan de piek toe gevuld met verrassingen. Houd Holy Moly! dus goed in de smiezen. De organisatie van Holy Moly! is in handen van Incredible Event Builders. Poppodium NIEUWE NOR tekent voor de programmering van de openings- en slotavond.

Overzicht

Data 7-12-2017 t/m 7-1-2018
Contact
Centrum, Heerlen

Deel deze pagina met je familie en vrienden