Beek Bezoek website

Historische wandelroute 'Op de loop met de Keutelbeek' Heemkunde Vereniging Beek Oude PastorieBeek Naar de website
Via één van de oudste wegen van in de gemeente, de Eyckgraaf, gaan de deelnemers naar Kelmond en lopen via de Keutelbeek terug naar de Oude Pastorie. Tijdens deze wandeling maken deelnemers kennis met de begroeiing in holle wegen, de geschiedenis van de Keutelbeek en het Landgoed Genbroek en tenslotte met de eerste bewoners in Beek, de Bandkeramiekers.

Start: 13.30 uur. Afstand: 6,5 kilometer. Duur: 1,5 uur. Om deel te nemen is het belangrijk om over goed schoeisel te beschikken, deelname is op eigen risico.

september 30
Oude Pastorie, Beek

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen