Historische wandelroute 'Hubertuswandeling' Heemkunde Vereniging Beek

Beek Bezoek website

Historische wandelroute 'Hubertuswandeling' Heemkunde Vereniging Beek

Historische wandelroute 'Hubertuswandeling' Heemkunde Vereniging Beek Oude PastorieBeek Naar de website
Langs boomgaarden en een hortensiakwekerij lopen de deelnemers richting Genhout en keren via Webrig weer terug naar de Oude Pastorie. De geschiedenis van de fruittelers ‘Toen en Nu’ staat centraal in het buitengebied. In Genhout maken de deelnemers kennis met de beelden van vader en zoon Spronken, twee Beekse kunstenaars en natuurlijk de geschiedenis van de Hubertuskerk en Hubertusmolen.

Start: 13.30 uur. Afstand: 7,5 kilometer. Duur: 1,5 uur. Om deel te nemen is het belangrijk om over goed schoeisel te beschikken, deelname is op eigen risico.

juni 10
Oude Pastorie, Beek

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen