Beek Bezoek website

Historische wandelroute 'Het geheim van het Vrouwebos' Heemkunde Vereniging Beek Oude PastorieBeek
Deze wandeling neemt de deelnemers mee naar het Vrouwebos en verder richting Spaubeek en via het terrein van de voormalige steenfabriek weer terug naar de Oude Pastorie.Tijdens wandeling maken de deelnemers kennis met de ‘Vrouwe' van het bos en de flora en fauna in dit gebied. Andere aandachtspunten zijn wegkruisen, ‘Ut Riek van de Kwakkerte’ en de steenfabriek te Spaubeek.

Start: 13.30 uur. Afstand: 7 kilometer. Duur: 1,5 uur. Om deel te nemen is het belangrijk om over goed schoeisel te beschikken, deelname is op eigen risico.

april 15
Oude Pastorie, Beek

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen