Het Landgoed van de Sint

Schinveld Bezoek website

Het Landgoed van de Sint

Het Landgoed van de Sint Landgoed De SchinvelderhoeveSchinveld 0622511796
De Goedheiligman komt ook dit jaar weer naar Nederland en blijft logeren op één van de mooiste locaties van Limburg, namelijk op Landgoed De Schinvelderhoeve in Schinveld. Sinterklaas heeft daar veel zin in. Zoals elk jaar kunnen de kinderen een bezoekje brengen en de Pieten aan het werk zien. Dit jaar zal de PostPiet mee komen en zij is dol op post.

Dus neem een envelop mee met daarop het adres en een postzegel, dan krijg je zeker weten een kaartje retour. TestPiet zal jullie hulp vragen om iets te testen natuurlijk. DakPiet is zoals altijd present, want iedereen moet toch even wat oefenen op de daken en ook de Sint is natuurlijk aanwezig, maar mogen de kinderen hem wel storen op zijn slaapkamer?

Klim op de daken, help de TestPiet, kijk hoe de PostPiet alle poststukken sorteert, smul van de pepernoten en kijk of Sinterklaas tijd heeft voor een bezoekje. Jij komt toch zeker ook? In een rondleiding van 70/75 minuten zullen de kinderen vijf verschillende ruimtes zien waar de Pieten druk aan het werk zijn. Misschien kun jij wel helpen.

Elke 15 minuten mag er een nieuwe groep naar binnen (maximaal 45 personen). Het is mogelijk om met de klas of met de personeelsvereniging te reserveren, maar de kinderen kunnen natuurlijk ook met opa en oma of papa en mama een bezoekje brengen.

Super openingsfeest
Op 18 en 19 november is er een super openingsfeest. Er wordt met de rondleiding gestart en aan het einde vindt een supertof feest plaats. Help jij mee de Sint te verrassen? De entreeprijs voor het openingsfeest bedraagt € 24,50 per persoon. Dit is inclusief rondleiding, kindermenu met frietjes, snack, ijsje en snoepzakje of hamburgermenu volwassenen, onbeperkt drinken (Hollands drankassortiment).

Gedurende anderhalf uur is de Sint met heel veel Pieten in de zaal voor een super feest. Een ieder krijgt dan een uitgebreid privé momentje met Sinterklaas. Let wel even op. Voor het openingsfeest zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Tickets
De kaartverkoop gaat hard. Er worden bijna dagelijks nieuwe starttijden geopend. Tickets zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar. Alle data en starttijden staan vermeld op de website. De prijs voor een standaard ticket bedraagt € 6,- per persoon. Er kunnen maximaal 45 personen aan de rondleiding deelnemen. De tijden die op de website staan betekenen starttijden. Wees altijd tien minuten op voorhand aanwezig bij de entree. 26 november en 2 december zijn al bijna uitverkocht. 

Overnachten op het Landgoed van de Sint 
Wist je dat De Schinvelderhoeve vier prachtige hotelkamers heeft. Hoe spannend is dit om te overnachten vlak naast Sinterklaas? Raadpleeg de website voor meer informatie.

SinterLuxe rondleiding
Wil je het landgoed bezoeken in een kleinere groep? Dat kan met de SinterLuxe rondleiding. Dan zit je met maximaal 30 personen in een groep (i.p.v. 45 personen) en in de prijs zit standaard een drankje na afloop van de rondleiding. De prijs hiervoor is € 11,50 per persoon.

Gasten met een beperking
Heb je een beperking en wil je graag Het Landgoed bezoeken? Dat kan natuurlijk, want iedereen is welkom. De organisatie heeft een paar speciale tijdstippen gereserveerd zodat je met een kleinere groep Het Landgoed kunt bezoeken, je ietsje minder prikkels hebt en er iets meer tijd is om de trap op en af te gaan. Wil je met een groep op een ander tijdstip komen, mail dan maar even naar de jonkvrouwe: feest@hetlandgoedvandesint.nl.

De Feestboekpagina
Wil je steeds als eerste de nieuwe informatie lezen en de filmpjes zien? Word dan vriendjes op het feestboek van de Sint. Foto's en verhaaltjes over je bezoek lezen de Pieten en Sinterklaas altijd heel erg graag. De Pieten houden de rest nog even geheim zoals je ziet, maar ze verheugen zich nu al op hun bezoek aan Nederland en België.

Overzicht

Prijs

Entree: € 6,- per persoon. Regulier bezoek: € 11,50 per persoon. Sinterluxe bezoek: € 24,50 per persoon. Openingsfeest op 19 november.

Data 18-11-2017 t/m 3-12-2017
Contact
Landgoed De Schinvelderhoeve, Schinveld
0622511796

Deel deze pagina met je familie en vrienden