Herfstvakantie in het Bonnefanten!

Maastricht

Herfstvakantie in het Bonnefanten!

Herfstvakantie in het Bonnefanten! BonnefantenmuseumMaastricht
  • Elf-yourself in de tentoonstelling The Death of Melanie Bonajo. Tover jezelf en je familieleden om naar een elf met het ‘s-ELF-ie’ tasje en ontdek de tentoonstelling The Death of Melanie Bonajo op een bijzonder manier!
  • Ga op onderzoek uit met het Wetenschappelijk Instituut voor Kloppende Zaken in de kidsaudiotour. Help mee met het uitzoeken of alle kunstwerken in het museum wel kloppen!
  • Ontdek verborgen boodschappen in de kunst met het speurtochtboekje. Ontdek de verborgen boodschappen in de collectie oude kunst met het speciale bedevaarts- speurtochtboekje.
  • Versla je vrienden en familie tijdens een potje Museumdobbelspel tussen de kunst. Vraag naar het Museumdobbelspel en versla je familieleden met originele antwoorden!
  • Neem deel aan een rondleiding en ontdek de highlights van het Bonnefanten! Tijdens de herfstvakantie elke dag (met uitzondering van maandag in verband met sluiting museum). Start: 11.30 uur. Gratis deelname op vertoon van een geldig entreebewijs.

Volwassenen: € 12,50, studenten: € 6,25, kinderen t/m 18 jaar: gratis.

Data 16-10-2018 t/m 28-10-2018
Bonnefantenmuseum, Maastricht