Harry Peerboom, kunstenaer in 't Haverriek

Sittard Bezoek website

Harry Peerboom, kunstenaer in 't Haverriek

Harry Peerboom, kunstenaer in 't Haverriek Ophovenermolen; Café-Restaurant 'De Vief Heringe', Molenweg 56Sittard 0464205680
Dit jaar viert de carnavalsvereniging van Munstergeleen het 6 x11 jaar jubileum. Onder het thema: 'Eige Wies' wordt dit carnavaleske jubileum gevierd met allerlei activiteiten. Samen met Museum De Domijnen Historie & Archeologie is in het technische deel van de oude watermolen in Ophoven te Sittard een expositie ingericht van Harry Peerboom. Te zien is een selectie van kleurrijke schilderijen en andere attributen omtrent carnaval. Harry Peerboom is beeldend kunstenaar, ontwerper, tekenaar en schilder.

Als getogen Gaarekieker uit Gulpen, wonend in Schinnen is Harry al ruim 25 jaar lid van de V.V. de Haverbüle in Munstergelaen. Zijn expo is verdeeld over twee verdiepingen en toont een doorlopend proces van ontwerp tot resultaat. Zijn expo is verdeeld over twee verdiepingen en toont een doorlopend proces van ontwerp tot resultaat aan de hand van tekeningen van cd hoes en medaille tot schilderij van acryl op hout of op linnen. Open: woensdag t/m zaterdag van 13.00-17.00 uur en op zondag van 11.00-17.00 uur. Gesloten: 23 december t/m 3 januari.

Overzicht

Data
Contact
Ophovenermolen; Café-Restaurant 'De Vief Heringe', Molenweg 56, Sittard
0464205680

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website