Hammer Series Sportzone Limburg

Vaals Bezoek website

Hammer Series Sportzone Limburg

Hammer Series Sportzone Limburg Diverse locaties in Sittard-Geleen enVaals Naar de website
Wat is Hammer Sportzone Limburg?
Hammer Sportzone Limburg is een splinternieuw wielerevenement, dat binnen 5 jaar moet uitgroeien tot een wereldwijde serie van wielerwedstrijden. Over 3 disciplines (klimmen, sprinten en ploegenachtervolging) vechten 16 professionele wielerteams uit wat het beste wielerteam ter wereld is.

De Hammer Wedstrijden
De Hammer Series ontluiken voor het eerst als Hammer Sportzone Limburg in de host city Sittard-Geleen en in hun splinternieuwe Sportzone Limburg. De wedstrijden zullen worden geopend op de bekende Vaalserberg in de gemeente Vaals voor de allereerste Hammer Climb. Hierna komen de teams terug naar de vlakke wegen van Sittard-Geleen voor de eerste edities van de Hammer Sprint en de Hammer Chase om zonder twijfel uit te vinden welk team tot ’s werelds beste team wordt gekroond.

Festival
Het vierdaags wielerfestival bestaat niet alleen uit professionele wedstrijden, maar er is ook de kans om deel te nemen aan wedstrijden, te ontspannen met vrienden en een lekker hapje te eten. Team bus parade, bike experience, entertainment en de expo maken de Sportzone Limburg een knooppunt om aanwezig te zijn, wedstrijden te kijken en een dag vol plezier te beleven.

Data 1-6-2018 t/m 3-6-2018
Diverse locaties in Sittard-Geleen en, Vaals