Halloween 'The Villains IV'

Halloween 'The Villains IV'

Landgraaf Bezoek website Bestel tickets

Halloween 'The Villains IV'

Halloween 'The Villains IV' Wereldtuinen Mondo Verde, Groene Wereld 10 Landgraaf 0455350161 Naar de website
Halloween 'The Villains IV' van Twilight Fantasy Productions & Mondo Verde was een groot succes en dit vraagt natuurlijk om een vervolg! Kom met Halloween lekker griezelen bij 'The Villains IV'. Op 26 en 27 oktober kunnen de bezoekers in Wereldtuinen Mondo Verde weer terecht voor een portie stuipen op het lijf. Deze editie biedt weer een onheilspellende wandeling door het immense park met verschillende scare zones.

Als de duisternis valt worden de wereldtuinen getransformeerd in een gruwelijk gebied met nieuwe scare zones:  The Hills have Eyes, Blade vs Underworld, Once upon a Time, The Evil Fairground, The Asylum en The Corn Maze! Bezoekers zijn dan ook niet meer veilig op de wandelpaden, er zullen er nu ook meer walking scare actors zijn, die overal kunnen opduiken in het park, en waarmee bezoekers op de foto kunnen!

Verder kunnen de bezoekers natuurlijk de maag versterken met een hapje en een drankje bij de verschillende horeca gelegenheden in het park, en leuke Halloween goodies scoren bij de marktkraampjes! The Villains staat inmiddels bekend om zijn unieke scare actors en is terecht in de top 6 beland van beste Halloween events in Nederland/ Belgie! Kortom …The Place to be om een gruwelijke top avond te beleven!

Overzicht

Prijs

Raadpleeg de website voor meer informatie.

Data 26-10-2018 t/m 27-10-2018
Contact
Wereldtuinen Mondo Verde, Groene Wereld 10 , Landgraaf
0455350161

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website