Hago Limburgs Mooiste

Heerlen Bezoek website

Hago Limburgs Mooiste

Hago Limburgs Mooiste Start- en finishlocatie: Burgemeester van GrunsvenpleinHeerlen Naar de website
Hago Limburgs Mooiste biedt al 27 jaar mooie race en mtb toertochten in Nederland aan. Uitdagende routes tussen de 70 en 225 kilometer door het prachtige Heuvelland (tot 3.700 hm) over verkeersluwe wegen. Een perfecte organisatie en uitstekende verzorging, waarbij de beleving centraal staat. Limburgs Mooiste is in de loop der jaren uitgegroeid tot een tweedaags evenement met op de start- en finishlocatie o.a. een open lucht fietsmarkt, entertainment programma op vrijdag en zaterdag en diverse arrangementen voor (bedrijven) teams.

Op zaterdag zullen in het centrum van Heerlen spraakmakende side events georganiseerd worden voor met name de kinderen. Maar fietsen met de kinderen kan ook! Er is op zaterdag een leuke, eenvoudige familietocht van circa 35 kilometer uitgezet door de groengebieden in en rond Parkstad. Hago Limburgs Mooiste is daarmee een fietsevenement voor het hele gezin! Raadpleeg de website voor meer informatie.

Overzicht

Prijs

Om deel te nemen aan Hago Limburgs Mooiste is inschrijfgeld verschuldigd. Het bezoeken van het evenemententerrein is gratis!

Data 25-5-2018 t/m 27-5-2018
Contact
Start- en finishlocatie: Burgemeester van Grunsvenplein, Heerlen

Sub evenementen

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website