Hago Limburgs Mooiste Race Toertocht

Heerlen Bezoek website

Hago Limburgs Mooiste Race Toertocht

Hago Limburgs Mooiste Race Toertocht Start- en finishlocatie: Burgemeester van Grunsvenplein 145Heerlen Naar de website
Je hebt de keuze uit de blauwe, gele, rode of oranje route. Elke route heeft zijn eigen unieke afstanden en hoogteprofiel. De blauwe route is er in een 100 en 75 kilometer variant. Zeer geschikt voor de niet getrainde fietser die niet na elke bocht een helling tegen wil komen. De gele route is wat pittiger. Je hebt de keuze uit 110 en 150 kilometer. Het eerste gedeelte van deze tocht is tamelijk vlak maar let op: het venijn zit hem in de staart! Zowel bij de 110 als 150 kilometer stellen de deelnemers de kuiten op de proef.

De langere routes zijn geschikt voor de gevorderde fietsers. Bijvoorbeeld de rode route met een 140 en een 180 kilometer variant. De Oranje Route is een combinatie van een deel van de Rode Route en een deel van de Gele Route. Een extreem zware uitdaging, alleen voor de allersterkste die méér dan 3.700 hoogtemeters kunnen wegtrappen. De eerste 110 kilometer volgt de Oranje Route de Rode. Na het servicepunt in Meerssen gaan de deelnemers de Geel/Zwarte pijlen volgen richting Gulpen en Vaals.

Overzicht

Prijs

Om deel te nemen aan Hago Limburgs Mooiste is inschrijfgeld verschuldigd. Het bezoeken van het evenemententerrein is gratis!

Data
2018
mei 26
Contact
Start- en finishlocatie: Burgemeester van Grunsvenplein 145, Heerlen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website