Hago Limburgs Mooiste MTB Toertocht

Heerlen Bezoek website

Hago Limburgs Mooiste MTB Toertocht

Hago Limburgs Mooiste MTB Toertocht Start- en finishlocatie: Burgemeester van Grunsvenplein 145Heerlen Naar de website
Het parcours van Hago Limburgs Mooiste is in samenwerking met Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten uitgezet. Slechts één keer per jaar is er de mogelijkheid om deze grindpaden, boswegen en hellingen in Limburg voor MTB doeleinden te gebruiken. Je hebt de keuze uit drie verschillende afstanden; 45, 75 of 105 kilometer. De 45 kilometer route zet via Ubachsberg koers naar Eyserheide, Cartils en Wijlre. De 75 kilometer route buigt iets verder, op de Emmaberg, af en loopt via de Heek en Walem naar Stucht en Engwegen.

De 105 kilometer route loopt via het schitterende MTB-pad langs de Heihof naar het noordelijkste punt in het natuurgebied tussen Aalbeek en Schimmert. Hier ligt ook de eerste servicepost met foerage en (sport) drank. Via Groot Haasdal en Houthem bereikt de 105 kilometer route in Valkenburg het uitdagende MTB-gebied tussen de Plenkert en Vilt. Via Sibbe en IJzeren loopt de route door het Gerendal met stevige beklimmingen op en neer naar het plateau van Berghof.

Overzicht

Prijs

Om deel te nemen aan Hago Limburgs Mooiste is inschrijfgeld verschuldigd. Het bezoeken van het evenemententerrein is gratis!

Data
2018
mei 26
Contact
Start- en finishlocatie: Burgemeester van Grunsvenplein 145, Heerlen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website