Grensland Mooiste

Arcen Bezoek website

Grensland Mooiste

Grensland Mooiste Kasteeltuinen Arcen, Lingsforterweg 26Arcen
Grensland Mooiste is een grensoverschrijdende herfsttocht voor recreanten met een racefiets, mountainbike of toerfiets/e-bike. De routes lopen door aantrekkelijke natuurgebieden in Nederland (de Maasduinen in Noord Limburg) en Duitsland (het Nettetal in Kreis Viersen). De Kasteeltuinen Arcen zijn start- en finishlocatie. Genieten van al dat moois in twee landen. Zoveel als mogelijk rijden de deelnemers over verkeersarme wegen, veelal autovrij. De verschillende routes zijn te bekijken op onze site.

Grensland Mooiste wordt op 30 september voor de tweede keer gereden. Een mooie gelegenheid om het wielrenseizoen af te sluiten of het MTB seizoen op te starten! Inschrijven is mogelijk via de website. Grensland Mooiste is het kleinere broertje van Hago Limburgs Mooiste. De organisatie is in handen van Stichting Grand Ballon, die ook al 26 jaar met veel succes Limburgs Mooiste in Zuid-Limburg organiseert.

Overzicht

Prijs

Er zijn inschrijfkosten voor deelname aan één van de tochten.

Data
2017
september 30
Contact
Kasteeltuinen Arcen, Lingsforterweg 26, Arcen

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden