GravelFest

GravelFest

Schinnen Bezoek website

GravelFest

GravelFest Kasteel TerborghSchinnen Naar de website
GravelFest is meer dan alleen fietsen. Naast een tocht van 50 en 100 kilometer, gaat het vooral om gezelligheid. Er is een outdoor food festival met heerlijk eten, veel soorten speciaal bier, bike partner expo, live muziek en zelfs een camping met kampvuur. Voor diegene die niks willen missen begint het weekend festival met een preparty voor de campinggasten op vrijdag.

Zaterdagochtend vindt de tocht plaats en 's middags vindt het festival met heerlijk eten en drinken plaats met afsluitend live muziek in de avond. En dat alles bij de unieke locatie van Kasteel Terborgh in Schinnen. Deelnemen is mogelijk op een gravelbike, ATB, MTB, cross en racefiets (met dikker profiel). Tijdens de tocht zijn er verschillende live segmenten, zoals de kasseienstrook van het Tom Dumoulin Bikepark, om de beste tijd neer te zetten. Maar het weekend draait vooral om gezelligheid met vrienden fietsen en genieten.

Overzicht

Prijs

GravelRide & Festival All-in Ticket € 149,-.
GravelRide & Festival Ticket: € 49,-.
Festival Ticket: € 20,-.
Holiday Ticket: € 119,-.

Data 12-4-2019 t/m 14-4-2019
Contact
Kasteel Terborgh, Schinnen

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website