Gravel Series Limburg

Banholt Bezoek website

Gravel Series Limburg

Gravel Series Limburg Exacte locatie wordt nog bekend gemaaktBanholt 0630400453 Naar de website
De Stichting Crossborder Cycling Limburg organiseert een uniek meerdaags Gravel-event. Drie unieke races over 100 kilometer onverharde wegen in de Limburgse grensstreek. Iedereen kan meedoen, recreatieve bikers, fun riders en ook voor de meer race minded bikers is er plaats. Naast een sportief en competitief element staat fun, beleven en genieten voorop bij de Gravel Series.

De naam zegt het al, een rit over de vele gravel en onverharde paden in en net over de grens van Limburg. Met de Gravel Series wil de organisatie een brede doelgroep (jeugd/funklasse/recreanten en prestatiegerichte rijders) de kans geven om op een kwalitatieve manier van deze up and coming sport, het 'gravellen' te genieten.

Een tweede doel van dit evenement is het gegeven om een brede groep fietsers (van jong tot en met oud) van de bijzonder fraaie natuur en landschappen in Limburg te laten genieten.

Overzicht

Prijs

Deelname: € 12,50 per race, € 25,- voor de hele serie van drie races.

Data
2018
maart 25
mei 13
oktober 13
Contact
Exacte locatie wordt nog bekend gemaakt, Banholt
0630400453

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website