Funken Tanz und Fantasie

Vaals Bestel tickets

Funken Tanz und Fantasie

Funken Tanz und Fantasie De KopermolenVaals
Wanneer een duo twintig jaar bestaat, is dat een reden om feest te vieren!
Duo Tarantelle met Johanna Schmidt op viool en Lydia Hilgers aan de vleugel vieren dit kroonjaar op passende wijze: met een concert in de schitterende Kopermolen in Vaals. Met hun programma 'Funken, Tanz und Fantasie' presenteren beide speelsters een muzikaal vuurwerk met speelvreugde, temperament en charme.

'Funken, Tanz und Fantasie' spant een grote boog vanuit de romantiek via de muziek van het impressionisme naar het tijdperk van de moderne klassieken. In dit jubileumconcert beluister je muziek van onder andere Robert Schumann, Antonin Dvorak, Astor Piazzolla, Manuel de Falla, Aram Chatschaturjan en een première van Johanna Schmidt.

Nu eens vurig en virtuoos, dan weer melancholisch en dromerig, soms humoristisch of geestig: met de vele facetten van hun muziek voeren de dames van Duo Tarantelle hun toehoorders vol afwisseling door deze de muziekavond.

mei 17
De Kopermolen, Vaals

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl