Foute dance classics party 'halfvasten editie' met Anderkovver en dj Sandy

Foute dance classics party 'halfvasten editie' met Anderkovver en dj Sandy

Beek Bezoek website

Foute dance classics party 'halfvasten editie' met Anderkovver en dj Sandy

Foute dance classics party 'halfvasten editie' met Anderkovver en dj Sandy Zalencemtrum 't KaarBeek 0618263388 Naar de website
Op 30 maart is de volgende editie van de Foute Dance Classics Party in zalencentrum ’t Kaar te Beek! Deze editie staat in het teken van de halfvasten. Op de foute dance classics party’s speelt één van de beste coverbands in Nederland: Anderkovver samen met dj Sandy, voornamelijk één van de allerbeste danceclassics en gezellige partyhits uit de 70’s, 80’s & 90’s. Een tijdperk om nooit meer te vergeten! Aangezien deze editie in het teken van halfvasten staat zullen er ook een paar carnavalsklassiekers gespeeld worden.

Om samen met vrienden, collega's en bekenden goede en foute herinneringen op te halen uit deze gouwe ouwe tijd zullen verzoekplaten zoveel mogelijk ten gehore gebracht worden, als het maar dansbaar is en het kan uiteraard niet fout genoeg zijn! Haal de foute outfits maar weer van de zolder af en leef je lekker uit, hoe fouter, hoe beter. It's Saturday night fever! Dus, wil je weer eens lekker ouderwets swingen en oude bekenden weerzien, ga dan samen mee terug in de tijd!

Overzicht

Prijs

€ 8,80 voorverkoop.

Data
2019
maart 30
Contact
Zalencemtrum 't Kaar, Beek
0618263388

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website