Folkconcert door Coal Mountain

Landgraaf Bezoek website

Folkconcert door Coal Mountain

Folkconcert door Coal Mountain Theater Landgraaf, Kerkberg 4Landgraaf 0455310929 Naar de website
Ook in het nieuwe jaar zal de Americana formatie Coal Mountain, die onder andere bestaat uit een compleet gezin met aanvulling van een banjospeler en afkomstig is uit het hart van de Oostelijke Mijnstreek, haar muzikale tijdreis voortzetten! Na een zeer succesvol muzikaal avontuur in 2017 dat met veel enthousiasme werd ontvangen, gaat de reis ook in het nieuwe jaar verder.

Aangevuld met een nieuw bandlid, een dobrospeler zal Coal Mountain wederom de luisteraar middels een 'Timetravel concert' meenemen naar de Verenigde Staten ten tijde van de Burgeroorlog, de slavernij en de drooglegging. De reis wordt doorspekt van Old Time, Folk, Bluegrass en American rootsmuziek, die geheel akoestisch ten gehore gebracht wordt met traditionele en zelfgemaakte instrumenten. Met prachtige meerstemmige zang. Aanvang: 20.30 uur.

Entree: € 10,-.

november 24