Fiets Event Parkstad Limburg

Schinveld

Fiets Event Parkstad Limburg

Fiets Event Parkstad Limburg Parkeerplaats restaurant de Lier, Leiffenderhofweg 3Schinveld
Op zaterdag 5 augustus wordt het Fiets Event Parkstad voor de tweede keer georganiseerd, dit sinds er vier thema fietsroutes in het Parkstad ontwikkeld zijn. Dit jaar is de Groenroute aan de beurt om 'in the picture' te staan. Om 10.00 uur wordt het startschot gegeven en de aanwezige fietsers kunnen (vorige jaar waren er in het totaal enkele honderden) dan van de 30 kilometer lange fietsroute gaan genieten. Vertrekken kan tot 14.00 uur, terugkomst tot 17.00 uur.

De route voert vanaf de Parkeerplaats bij restaurant de Lier (Leiffenderhofweg 3) in de Schinveldse Bossen o.a. ook langs het Clemensdomein, het bezoekerscentrum Brunssummerheide en de prachtige natuur Schutterspark.

Overzicht

Prijs

Deelnemers hoeven zich niet op te geven c.q. aan te melden, deelname is gratis. De eerste deelnemers krijgen een Fietsknooppunten kaart van Zuid-Limburg gratis (t.w.v. € 6,10) aangeboden.

Data
2017
augustus 5
Contact
Parkeerplaats restaurant de Lier, Leiffenderhofweg 3, Schinveld

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden