Fien & Teun, Feest op de boerderij! - Van Hoone Entertainment

Kerkrade Bezoek website

Fien & Teun, Feest op de boerderij! - Van Hoone Entertainment

Fien & Teun, Feest op de boerderij! - Van Hoone Entertainment Parkstad Limburg Theaters (Theater Kerkrade), Theaterplein 30Kerkrade 0455716607 Naar de website
Fien & Teun zijn een vrolijk boertje en boerinnetje die al spelend het Hollandse landleven ontdekken. In de oer-Hollandse familievoorstelling Feest op de boerderij! beleven Fien & Teun avonturen op de boerderij, samen met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond. Sita Vermeulen, die inmiddels diverse musicals op haar naam heeft staan, vertolkt de rol van vertelster in deze interactieve familievoorstelling. Samen met Fien & Teun leert ze de jongste theaterbezoekers en hun ouders vanalles over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven.

Ontdek ook vóór en ná de voorstelling het leven op de boerderij Voor en na de voorstelling kunnen de kinderen zich vermaken tijdens de Boerderij Experience in de foyer van het theater. Hier kunnen ze al spelenderwijs van alles ontdekken over het leven op de boerderij. Meet & Greet Natuurlijk komen Fien & Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een meet & greet én een foto!

Overzicht

Prijs

Sterrang: € 19,50, Rang 1: € 17,50, Rang 2: € 15,-, Rang 3: € 10,-.

Data
2018
april 29
Contact
Parkstad Limburg Theaters (Theater Kerkrade), Theaterplein 30, Kerkrade
0455716607

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website