Festival Vocallis

Vaals Bezoek website

Festival Vocallis

Festival Vocallis Diverse locatiesVaals
Missie Festival Vocallis: het (samen) zingen, het (samen) muziek maken, het (samen) luisteren – in welke vorm dan ook-  en onder de aandacht te brengen van muziek en deze te promoten en stimuleren te beoefenen dan wel te luisteren voor alle mensen die willen horen. Van (ongeboren) baby tot grijsaard, van de wieg tot aan het graf.

Om de doelstelling te bereiken staan er diverse activiteiten op een vijftal kerngebieden op het programma: educatie, participatie en samenwerking, talentontwikkeling en talentbegeleiding, sociaal maatschappelijke gebied en concerten en muziekbeleving. Bezoekers kunnen tijdens Festival Vocallis van prachtige concerten met lezingen, inleidingen en theatervoorstellingen genieten. Meer info via: info@festivalvocallis.nl.

Data 2-11-2017 t/m 12-11-2017
Diverse locaties, Vaals